Bolig/Eiendom for salg________________________________

STAVANGER

 

 NØKKELFERDIG * FLOTT UTSIKT * 3(4) SOVEROM * 2 STUER * CARPORT                                                                                                                                                                                                                                                                    Under oppføring ( klar for overtakelse i løpet av september ). Fin beliggenhet på en høyde med flott utsikt. 1 etg: gang, bad, vaskerom, kjøkken og stue ( med mulighet for ekstra soverom i stue) Utgang til stor terrasse fra stuen.  2 etg: gang, loftstue, 3 soverom, bad og bod.

Adkomst: Fra Hillevågsveien ta av inn Nordlia. Ta så opp Knausen.

                

                      

                    

                       

       

Se også annonse på Finn. Finnkode: 34413557

  

   

       Noen bilder fra byggeprossessen: