Hytte-hyttetomt for salg _______________________________

Gauvik - Lyngdal

Store og solrike hyttetomter (selveier) for salg u/klausul. Hyttefeltet består av totalt 27 tomter i størrelse fra 743m2 til 1758m2. (23 tomter solgt ). Flott turterreng og vann med mulighet for fiske og bading. Evt. mulighet for båtplass (avtales med grunneier). Området er godt egnet til helårsbruk med sitt varierte terreng - fint både sommer og vinter.                                                                                                                                                                                     15 km ned til Lyngdal. Kort vei til Flekkefjord. Badeland i Lyngdal, Skaren Golfpark i Kvinesdal og med strendene på Lista ikke langt unna - her finner du noe for enhver smak!

Div bilder fra området:

                                                      
             

 Evt så kan Hellvik Hus være behjelpelig med hyttetype.  Se Finnkode: 24259744

For spørsmål/tomtevisning - ta kontakt med: Terje Fåland, Tlf 950 71 10, eller Kjell Sigve Fiskebekk, Tlf 901 94 401 epost: post@husogeiendomsutvikling.no

 For mer info, se annonse på Finn, finnkode: 39408476

Vi kan også levere tomten ferdig opparbeidet med hytte, klar for maler fra kr. 2.390.000,-

Se illustrasjonsbilder: